STORM- JIJ LAAT ME VLIEGEN PERSPAGINA

Popgroep STORM maakt Schlager stoer!

Op woensdag 3 juli komt de eerste single “Jij Laat Mij Vliegen”  van de nieuwe Nederlandse pop formatie STORM uit. STORM is de onlangs nieuw gevormde formatie bestaande uit Devon Donovan (Rijsenhout) , Koen van der Heide ( Utrecht )  en Patrick la Lau (Leiden) die voorheen de formatie STORM3 vormde en twee nieuwkomers Edwin Saman (Hoogvliet ) en Don Raven (Ermelo). Edwin en Don zijn na intensieve audities onlangs gekozen om 5TORM compleet te maken.


Het veranderen van een muziekgroep is altijd een riskante zet, maar in de videoclip blijkt deze keuze een winnende factor te zijn. De chemie en gezelligheid dat de nieuwe clip van begin tot eind uitstraalt laat het lijken alsof Edwin en Don er al vanaf het begin bij waren. De vijf heren maken op speelse wijze gebruik van de dromerige omgeving en lijken de tijd van hun leven te hebben. Hierdoor komen sommige beelden meer over als spontane behind-the-scenes momenten. Ondanks de spontaniteit geeft de video genoeg ‘’gelikte’’ Boyband momenten: de mannen zijn qua kleding helemaal op elkaar afgestemd en zo krijgt ieder zijn close-ups.

En wat is een 5-delige Boyband zonder ten minste één catchy poplied over de liefde nou eigenlijk? Inderdaad, helemaal niks. In het schlager popnummer Jij Laat Me Vliegen wordt het onderwerp goed aangesneden met een rustig begin. De rust is echter niet van lange duur: na een opbouw kickt het pop-tastische deuntje in de vorm van een dynamisch meezing-refrein goed in. Vandaag komt de eerste single “Jij Laat Me Vliegen” uit, de eerste single als vijftal.

De single is een Nederlandse bewerking van “Flieger”  van de Duitse schlagerkoningin Helene Fischer. De Nederlandse tekst is door de mannen zelf naar het Nederlands vertaald.


De single wordt uitgebracht door  eigen platenlabel STORM3 Music Entertainment in samenwerking met Ultimate Disk en Score Promotions.


Voor meer informatie of interview aanvragen kunt u contact opnemen met:

STORM3 Music & Management

 info@storm3music.com of 06-43709726

DOWNLOADS VOOR PUBLICATIE
COVER " JIJ LAAT ME VLIEGEN

PERSFOTO DEVON DONOVAN

PERSFOTO DON RAVEN

PERSFOTO EDWIN SAMAN

PERSFOTO KOEN VAN DER HEIDE

PERSFOTO PATRICK LA LAU